Sutomore
Sutomore biser Jadrana

Partneri

Sveti Stefan Bečići Bijela Petrovac na Moru Kotor Herceg Novi Igalo Turisticki vodic Crne Gore Vojvodina Hotels Soko Banja Banja Vrujci Novi Sad Hotels Zajecar Vrnjacka Banja Beocin Nekretnine Zlatibor privatni smeštaj Banje Srbije Mionica Slike Vrnjačke Banje Turisticki vodic Srbije Crna Gora apartmani Linkovi Mapa Recnik.biz Apartmani Banja Vrdnik EUTELNET webhosting i registracija domena
1xbet
ENGLISH
 

1win: različiti sportovi na koje se možete kladiti

Stranica za klađenje 1win nudi širok spektar sportova za razne opklade. Ovo uključuje mnoge popularne i manje popularne sportove. Evo nekih od njih:

 1. Fudbal: Ovo je jedan od najpopularnijih sportova za klađenje. Možete se kladiti na utakmice raznih liga i prvenstava, uključujući nacionalne i međunarodne.
 2. Tenis: Klađenje na tenis je takođe popularno. Možete se kladiti na pojedinačno, parove, grend slemove i druga takmičenja.
 3. Košarka: Ovaj sport je također predstavljen u širokom spektru. Možete se kladiti na utakmice različitih liga i turnira.
 4. Hokej: Klađenje na hokejaške utakmice, uključujući nacionalne lige i međunarodna takmičenja, takođe je popularno među kladioničarima.
 5. Bejzbol: Ovaj sport je tražen u nekim regijama. Možete se kladiti na međunarodne i nacionalne bejzbol lige.
 6. Boks i mješovite borilačke vještine: Opklade na boks i mješovite borilačke vještine (MMA) su također dostupne.
 7. Rukomet, odbojka, golf i još mnogo toga: 1win također nudi opklade na mnoge druge sportove, uključujući rukomet, odbojku, golf, kriket, ragbi, motosport i mnoge druge.
  Ovo je samo mali pregled. 1win ima širok spektar opcija za sportsko klađenje, omogućavajući vam da odaberete i kladite se na događaje koji vas zanimaju.

Vrste fudbalskih opklada na 1win

Platforma za klađenje 1win nudi mnoge vrste klađenja na fudbalske utakmice. Evo nekih od njih:

 1. Standardna opklada (pobjeda/neriješeno/gubitak): Ovo je najčešći tip opklade gdje birate ishod utakmice: jedna od ekipa pobjeđuje ili neriješeno.
 2. Tačan rezultat: Kladite se na tačan ishod utakmice sa rezultatom, npr. 2:1.
 3. Total (ukupan broj golova): Opklada na ukupan broj golova na utakmici. Možete se kladiti i na ukupan broj golova i na broj golova jednog od timova.
 4. Hendikep: Opklada u kojoj jedan od timova dobija virtuelnu prednost (pozitivan ili negativan broj golova) kako bi se odredio ishod opklade.
 5. Dvostruka šansa: Odaberite dva od tri moguća ishoda (pobjeda prve ekipe, remi, pobjeda druge ekipe) da povećate svoje šanse za pobjedu.
 6. Oba tima za postizanje gola: Opklada da će oba tima postići barem jedan gol u meču.
 7. Pojedinačni timski zbroj: Opklada na ukupan broj golova koje je postigao jedan od timova.
 8. Pojedinačni igrač Ukupno: Opklada na broj golova koje je postigao određeni igrač.
 9. Zadnji gol: Odaberite koji će tim postići posljednji gol na utakmici.
 10. Vrijeme prvog gola: Kladite se na to kada će biti postignut prvi gol (u prvom poluvremenu, u drugom poluvremenu ili u određeno vrijeme).
 11. Gol u prvom poluvremenu: Kladite se na to da li će barem jedan gol biti postignut u prvom poluvremenu.

Ovo je samo nekoliko primjera tipova fudbalskih opklada na 1win. Ovisno o meču i turniru, dostupne su vam različite opcije klađenja koje vam omogućavaju da odaberete one koje odgovaraju vašim preferencijama i strategiji.